Savustetut kanansiivet
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Poista siivet pakkauksesta ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla. Asettele savustuspalat folionyytissä kaasugrillin ritilän reunalle ja sytytä grillin polttimet.
- Grillaa siipiin kaunis pinta ritilän toisella reunalla, välillä käännellen. Sammuta polttimet siipien alta. Laita grillin kansi kiinni.
- Säädä päälle oleva poltin niin, että grilli pysyy n. 125-135-asteisena. Anna siipien savustua ja kypsyä n. 45 minuuttia suljetun kannen alla, kunnes ne ovat täysin kypsiä.
- Pyöräytä kypsät siivet kulhossa kastikkeen kanssa ja tarjoile heti.
Kastike
- Kuumenna siipikastike ja vatkaa kylmä voi joukkoon.