![Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet®](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2900-kariniemen-kananpojan-liekkisiivet-700-g_20230118135108.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Savustetut kanansiivet](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/savustetut_siivet_reseptikuva_20160428080031.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Savustetut kanansiivet
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Poista siivet pakkauksesta ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla. Asettele savustuspalat folionyytissä kaasugrillin ritilän reunalle ja sytytä grillin polttimet.
- Grillaa siipiin kaunis pinta ritilän toisella reunalla, välillä käännellen. Sammuta polttimet siipien alta. Laita grillin kansi kiinni.
- Säädä päälle oleva poltin niin, että grilli pysyy n. 125-135-asteisena. Anna siipien savustua ja kypsyä n. 45 minuuttia suljetun kannen alla, kunnes ne ovat täysin kypsiä.
- Pyöräytä kypsät siivet kulhossa kastikkeen kanssa ja tarjoile heti.
Kastike
- Kuumenna siipikastike ja vatkaa kylmä voi joukkoon.