![Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet®](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2900-kariniemen-kananpojan-liekkisiivet-700-g_20230118135108.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Tuliset kanansiivet ja lohkoperunoita](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-liekkisiivet-lohkoperunat-ja-bbq-kastike_20231018113457.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Tuliset kanansiivet ja lohkoperunoita
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Pese perunat hyvin ja leikkaa ne sitten lohkoiksi.
- Sekoita öljyn joukkoon suola, paprikajauhe ja valkosipulit. Kääntele seos perunalohkojen joukkoon.
- Kypsennä perunalohkot yhdessä liekkisiipien kanssa 200-225 asteessa uunissa, kunnes perunat ja liekkisiivet ovat kypsiä.
- Valmista sillä aikaa kastike. Sulata rasva kasarissa ja kuullota siinä hetki sipulisilppua.
- Lisää joukkoon loputkin ainekset. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin tunti, tai kunnes kastike sakenee.
- Tarkista maku. Tarjoile BBQ-kastike Liekkisiipien ja perunoiden seurana.