
Kariniemen Kananpojan Grillivalmis koipipala pippurinen BBQ 600 g
Kansi pois ja grilliin! Kariniemen Kananpojan Gillivalmis koipipala pippurinen BBQ on maistuva ratkaisu helppoon, onnistuneeseen grillaamiseen. Valmiiksi maustetut koipipalat voi grillata alumiinirasiassaan ja grilli pysyy puhtaana. Koipipalojen maukkaassa BBQ mausteessa setsuaninpippuri tuo aasialaista tvistiä tuttuun koipipalaan. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Uuniin
-
Grilliin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista muovikalvo. Kypsennä tuote
pakkauksessaan kypsäksi uunissa 200 °C n. 50 min tai grillissä n. 40 min välillä käännellen.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin koipipala (85%), vesi, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm. sipuli, paprika, setsuaninpippuri, mustapippuri), jodioitu suola, punaviinietikka, tomaatti, väkiviinaetikka, aromit (mm. savu), karamellisoitu sokeri, melassijauhe, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211). LAKTOOSITON.GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen