Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet

Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet
700 g

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star empty
Arvostele!
  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä.

Grillissä: Grillaa siipipaloja miedolla lämmöllä 20 - 30 min, kunnes ne ovat kypsiä.

Uunissa: Kypsennä palat uunissa 225 - 250 °C n. 30 min.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin siipipala (86 %), vesi, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 1%), mausteet (paprika, kurkuma, tomaatti, jalapeno, valkosipuli, sipuli, chili, valkopippuri),sokeri, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne), aromit (mm. sitruuna, mustapippuri), säilöntäaine (E262) sakeuttamisaine (ksantaanikumi), rypsiöljy. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.