Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami

Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami
590 g

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan kokonainen rintafilee lempeän valkosipulisella ja yrttisellä pintamausteella. Filee sopii monenlaisiin kanaruokiin ja jäähtyneenä hyvin myös salaattiin. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin yhteensä n. 20 min välillä käännellen tai kypsennä ne uunissa 220 C° n. 20 min, kunnes ne ovat kypsiä.

 

Valmistusaineet

suomalainen broilerinfilee (84%), vesi, mausteet (mm. paahdettu valkosipuli, paprika, sipuli, mustapippuri, timjami), rypsiöljy, sokeri, jodioitu suola, kasvikuitu (sitrus, psyllium, herne), aromit. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi. Pakattu suojakaasuun.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen