Italialainen kananpoika scarpariello tomaatin, paprikan ja valkosipulin kera

Kariniemen tapaan

Pihvit ja fileet kananpojasta ja kalkkunasta

Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami

Kariniemen Kananpojan kokonainen rintafilee lempeän valkosipulisella ja yrttisellä pintamausteella. Filee sopii monenlaisiin kanaruokiin ja jäähtyneenä hyvin myös salaattiin. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Liedelle

    Liedelle

  • Uuniin

    Uuniin

Valmistus

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin yhteensä n. 20 min välillä käännellen tai kypsennä ne uunissa 220 C° n. 20 min, kunnes ne ovat kypsiä.

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko 590 g
Tuotetunnus 2171
EAN 6409100021719
Ravintoarvo / 100g
Energia 481 kJ / 115 Kcal
Rasva 3,2 g
joista tyydyttyneitä 0,5 g
Hiilihydraatit 2,2 g
joista sokereita 1,2 g
Proteiini 19 g
Suola 1,1 g

Tuotetiedot

suomalainen broilerinfilee (84%), vesi, mausteet (mm. paahdettu valkosipuli, paprika, sipuli, mustapippuri, timjami), rypsiöljy, sokeri, jodioitu suola, kasvikuitu (sitrus, psyllium, herne), aromit. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. . Broilerin alkuperä Suomi. Pakattu suojakaasuun.

 

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Kokeile reseptejä