
Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami 590 g
Kariniemen Kananpojan kokonainen rintafilee lempeän valkosipulisella ja yrttisellä pintamausteella. Filee sopii monenlaisiin kanaruokiin ja jäähtyneenä hyvin myös salaattiin. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Uuniin
-
Liedelle
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin yhteensä n. 20 min välillä käännellen tai kypsennä ne uunissa 220 C° n. 20 min, kunnes ne ovat kypsiä.
Valmistusaineet
suomalainen broilerinfilee (84%), vesi, mausteet (mm. paahdettu valkosipuli, paprika, sipuli, mustapippuri, timjami), rypsiöljy, sokeri, jodioitu suola, kasvikuitu (sitrus, psyllium, herne), aromit. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi. Pakattu suojakaasuun.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen