
Kariniemen Kananpojan sisäfilee Sweet crispy&dippi 400 g
Kariniemen Kananpojan hunajaisen rapeita sisäfileitä & kurkkumajoneesi -dippi. Rapeaksi pintamaustetut sisäfileet on helppo valmistaa uunissa, pannulla tai air fryerilla. Dippaa ja herkuttele! Pakkauksessa 7-8 sisäfileetä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Liedelle
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista sisäfileet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä n. 5 - 10 min välillä käännellen, kunnes ne ovat kypsiä. Airfryerissä 180°C 10 min, kunnes ne ovat kypsiä.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin sisäfilee (81 %), maissirae, vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, sokeri, kasvikuitu (psyllium, herne, sitrus), mausteet, (mm. mustapippuri, paprika, korianteri, inkivääri), aromit. Kurkkumajoneesi-dippi 40 g: rypsiöljy, vesi, kurkkusäilyke (14,8 %) (kurkku [52 %], vesi, suola, happamuudensäätöaine [E260], sokeri, säilöntäaineet [kaliumsorbaatti, E211]), mausteseos (sokeri, mausteet [cayenne, sipuli, sinapinsiemen, valkosipuli, kurkuma, paprika], muunnettu maissitärkkelys, kananmunajauhe [keltuainen], suola, säilöntäaineet [E211, kaliumsorbaatti], sakeuttamisaine [ksantaanikumi], aromi, rypsiöljy), väkiviinaetikka, sokeri, keltuaisjauhe (keltuaisjauhe, suola, maltodekstriini). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi. Pakattu suojakaasuun.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen